Sunday, December 15, 2013

Afumatoare - experiente

Seria 1:
  • lemne - in smoker-ul de fonta, lemne ude (tinute 40 minute in apa)  
  • carnati - vita si porc+oaie 
  • durata - 2 ore jumate, 3 
  • observatii - pe la jumatatea timpului am aruncat o mana de aschii uscate direct pe element ca nu pre iesea fum (in poza se vede ca nici nu prea au ars)
  • rezultate - facuti (tocmai buni de mancat), usor afumati, buni (cei de oaie + porc au iesit bestiali) 
Seria 2:
la inceput
  • lemne: in folie de aluminiu, gaurita, uscate (neumezite) + resturile negre de la seria 1, puse pe langa (nu in folie)
in timpul
  • carnati - la fel, si sus si jos - 2 ore
  • durata - 2 ore
  • observatii - dupa ce s-a linistit fumul cel mare, peste vreo ora am mai pus inca putine lemne in o folie mai mica // dupa inca 15 minute am scos din priza si am lasat cu capac pana seara (inca vreo 6 ore)
  • rezultat: afumati bine, gata de mancat, bestiali
  •  
    afumati bine, gata de mancat, bestiali

No comments:

Post a Comment